Follow by Email

27 June 2015

Its a pause

Hi assalamualaikum ! *krik krik*

gosh its dusty here. tak sangka lama gila aku tak update blog. sebelum ni sekadar jenguk jenguk jaa. gosh i miss spilling out my thoughts here. last update tahun lepas kot. sebenarnya banyak gila benda yg aku nak share dalam blog ni sejak awal tahun haritu.

first week handle form one students, lepas tu jumpa mamat korea datang sekolah. then, selesaikan konflik dalam bkp, lepas tu struggle untuk up1, lepas tu ada crush kat dia tu lah dia ini lah macam macam, lepas tu aku minat gila kat harry potter, aku habis khatam 3 buku first dia dalam masa seminggu ja sebab addicted sangat. and i miss reading harry potter at 3 am tsk tsk. lepas tu struggle untuk mid year term exam and result aku hancur lebur jatuh gaung ditimpa gunung everest memang teruk ahh result, so lepas ni memang kena pushh gila gila punya untuk trial. lepas exam mid year terus busy dengan hari sukan, preparation untuk hari guru and lastly ada kem kokurikulum and perkampungan ilmu in one week ! ya Allah i will miss this memoriess T.T tak boleh bayang macam mana nak tinggalkan sekolah nanti sebab aku rasa macam sayang sangat dekat semua orang.

lepas ni anis, tak boleh main main dahhh. trial spm kot, trial ni laa yg akan menentukan hg boleh pi london ka dak. so kepada readers yg mungkin sedang membaca ni, maafkan segala kesilapan saya sekiranya ada and doakan saya tau. rasanya sampai sini ja kot dulu. lepas spm aku update banyak banyak. sayang blog ni sangat sangat hiks

okeh duty call, tata !

p/s - my birthday is on trial spm what a great life