Follow by Email

26 December 2014

Korea - Petite France

hiii

have you ever heard of petite france ? no ? ok meh aku kasi hints apa kebenda petite france ni


kalau sape tengok secret garden, mesti ingat scene ni kannn. haa scene ni dilakonkan di petite france. 



and sapa tengok my love from the star ? tak silap aku ni eps 16 kot and episod ni dilakonkan di petite france jugak !



and running man eps 40 ! guest diorang taecyon and nickhun kott. haa and game diorang pun di petite francee.. tak silap aku ada lagi satu episod running man time ji hyo jadi snow white, haa yang tu pun kat petite france but aku tak ingat eps ke berapa.

actually lepas balik dari nami island, mr kwon sangat baik hati dengan offer kitorang untuk pergi ke petite france ! thank youu mr kwonn :')

and i was hereeee :)





haha ayah and safiya

im  not going to upload my picture due to the lack of lighting and of course i dont want to reveal the ugly side of me meheheh

ok thanks for reading, annyeoongg !!!

No comments: